| następny post » | |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsb.icpnet.pl! not-for-mail From: Yarael Poof <m...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Jak to jest z cukrem żelującym Date: Thu, 13 Aug 2009 12:43:17 +0200 Organization: ICP News Server Lines: 10 Message-ID: <h60qnu$2fdf$1@opal.icpnet.pl> NNTP-Posting-Host: d53-249.icpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: opal.icpnet.pl 1250160190 81327 77.65.53.249 (13 Aug 2009 10:43:10 GMT) X-Complaints-To: a...@i...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 13 Aug 2009 10:43:10 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 2.0.0.22 (Windows/20090605) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:323924 Ukryj nagłówki Niedawno odkryłem cukier żelujacy, obdarowany przez kolegę morelami z | |
Zobacz także