Data: 2004-01-19 11:10:00
Temat: Re: Aromat do ciast - wlasna produkcja
Od: "Agata Solon" <a...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Uzytkownik "mskowronski" <"Mskowronski"@(skasuj-to)gazeta.wroc.pl> napisal w
wiadomosci news:bug7q8$df8$1@news.onet.pl...
<ciach>
> Mozna dodawac ciast i deserow od paru kropli do lyzki.
> Do ponczu, slodkich win i nalewek wiecej.
> Nadaje korzenny smak i zapach,
> na poczatku bardzo imbirowy i palacy,
> z czasem zharmonizowany i delikatniejszy.
>
> Pozdrawiam
> Lunac
>
No super!!!!!! To jest cos w moim stylu, bo nie znosze syntetycznych
aromatow.
W rewanzu cos mojego, nasaczam tym biszkopt przekladany kremem
serowo-waniliowym:
koniak i rum po 50 ml, filizanka kawy espresso, lyzeczka platkow rozy w
cukrze. Zamieszac i odstac.
Agata Solon, naturalna
|