Data: 2012-04-14 17:42:46
Temat: Re: Autorski przepis na rosół
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 14 Apr 2012 19:25:36 +0200, jerzy.n napisał(a):
> Użytkownik "Paulinka" <p...@w...pl> napisał w
> wiadomości news:jmcb4e$c3c$1@node2.news.atman.pl...
>> Tym bardziej, że doświadczenia z jej kuchni regionalnej i w sumie dość
>> siermiężnej są tylko jednym z miliona sposobów, a nie jedynie
>> obowiązującym wzorcem.
> To nie miał byc obowiązkowy wzór, ja nie prosiłem o jakieś hrabiowskie
> przepisy, które i tak kucharz bez tytułu szlacheckiego przygotowywał.Kuchnia
> siermiężna, ciekawe to bardzo, ja mimo udowodnionego pochodzenia, bardzo
> lubię kwasnice którą sam przygotowuje i to nie jest hrabiowskie menu, a
> bardzo goralskie jedzenie. Dajcie sobie Panie spokoj z docinkami ...
Panie zirytowały się. Ponieważ to MOJE "irytujace" uwagi są tak naprawdę
irytujace - PANIE się po pańsku zirytowały siermiężnością mojej kuchni i
jedyną słusznoscią uwag 3333-)
--
XL wiosenna
|