Data: 2012-04-14 18:29:52
Temat: Re: Autorski przepis na rosół
Od: Qrczak <q...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2012-04-14 19:42, niebożę Ikselka wylazło do ludzi i marudzi:
> Dnia Sat, 14 Apr 2012 19:25:36 +0200, jerzy.n napisał(a):
>> Użytkownik "Paulinka"<p...@w...pl> napisał w
>> wiadomości news:jmcb4e$c3c$1@node2.news.atman.pl...
>>> Tym bardziej, że doświadczenia z jej kuchni regionalnej i w sumie dość
>>> siermiężnej są tylko jednym z miliona sposobów, a nie jedynie
>>> obowiązującym wzorcem.
>> To nie miał byc obowiązkowy wzór, ja nie prosiłem o jakieś hrabiowskie
>> przepisy, które i tak kucharz bez tytułu szlacheckiego przygotowywał.Kuchnia
>> siermiężna, ciekawe to bardzo, ja mimo udowodnionego pochodzenia, bardzo
>> lubię kwasnice którą sam przygotowuje i to nie jest hrabiowskie menu, a
>> bardzo goralskie jedzenie. Dajcie sobie Panie spokoj z docinkami ...
>
> Panie zirytowały się. Ponieważ to MOJE "irytujace" uwagi są tak naprawdę
> irytujace - PANIE się po pańsku zirytowały siermiężnością mojej kuchni i
> jedyną słusznoscią uwag 3333-)
Nie pochlebiaj se.
qr.a
--
Młodość musi się wyszumieć, starość musi się wypalić.
|