Data: 2001-02-13 09:35:22
Temat: `Re: Babka ananasowa
Od: "Asiunia" <j...@p...gda.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W sobote postanowilam popisac sie swoim talentem kul. i zabralam sie za
babke. A coby bylo pyszniejsze postanowilam dodac 2 jaja extra. Baba urosla,
wszystko bylo OK, do czasu jak wyszlam na kilka doslownie min. z kuchni, po
powrocie zastalam pomarszczony, twardy gniot, baba opadla. Pytam sie,
dlaczego? Czyzby te 2 jaja extra maczaly w tym palce? Moja mama uratowala
sytuacje, twierdzac ze ona uwielbia zakalce, inaczej baba mogla posluzyc za
narzedzie zbrodni, nie wiem czy mozna by ja zaliczyc do bialej broni, ale
napewno bylaby twardsza i skuteczniejsza od kamienia. Blagam, jezeli ktos
wyprobowal ten przepis bardzo prosze o info, czy to ja mam takiego pecha,
czy moze przepis byl niepelny lub niedorobiony?
Asia, od soboty patrzaca krzywym okiem na wszystko co ananasowe
P.S. Moja mama zadzwonila do mnie na drugi dzien, ze mimo najszczerszych
checi i szalonego apetytu baba nadaje sie tylko do lamania zebow :-))
|