| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed. atman.pl!.POSTED!not-for-mail From: bbjk <b...@p...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Barwniki spożywcze Date: Sat, 24 Oct 2015 08:57:43 +0200 Organization: ATMAN - ATM S.A. Lines: 8 Message-ID: <n0fa55$m18$1@node1.news.atman.pl> References: <562b1c3e$0$9552$65785112@news.neostrada.pl> <n0f7ig$jbm$1@node1.news.atman.pl> <562b26ab$0$9570$65785112@news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: 83.218.116.103 Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: node1.news.atman.pl 1445669861 22568 83.218.116.103 (24 Oct 2015 06:57:41 GMT) X-Complaints-To: u...@a...pl NNTP-Posting-Date: Sat, 24 Oct 2015 06:57:41 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.3; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Thunderbird/38.3.0 In-Reply-To: <562b26ab$0$9570$65785112@news.neostrada.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:367272 Ukryj nagłówki Jeszcze oczywiście szafran, ale on nadaje specyficzny aromat, poza | |
Zobacz także