Data: 2004-03-11 09:05:54
Temat: Re: Biały ser własnej roboty
Od: "Anet" <a...@t...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik <b...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:23b7.00000053.405026f4@newsgate.onet.pl...
> >
> > Dokladnie, ale mozna tez ze zwyklego. Mozna czasem kupic w takich
> > torbach 2 litry. Mozna dolac lyzke maslanki i zostawic na dzien.
> Ja bym nie zagotowywała. > Pozdrawiam - Agnieszka
>
Nabrałam chęci wypróbowania, ale mam parę pytań. Wiem, że biorę 2 litry
mleka , no i pytanie dodawac tą łyżkę maślanki czy nie? Gdzie to potem
odstawic (lodówka czy może gdzie indziej). Zagotowywać nie będę. Ile tego
sera wyjdzie.Acha i co to znaczy zostawić na dzien? Jak teraz zrobie to mam
to wieczorem podgrzewac czy jutro?
Aneta
|