| « poprzedni post | |
|
From: "Ela" <e...@b...com.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia References: <90h103$p2p$1@news.tpi.pl> Subject: Re: Bigos Date: Tue, 5 Dec 2000 08:43:37 +0100 Lines: 13 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.00.2417.2000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.00.2314.1300 NNTP-Posting-Host: pro.bsb.com.pl X-Original-NNTP-Posting-Host: pro.bsb.com.pl Message-ID: <3a2c9bd9$1@news.vogel.pl> X-Trace: 5 Dec 2000 08:40:09 +0100, pro.bsb.com.pl X-Complaints-To: U...@n...vogel.pl Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!news.vog el.pl Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:38254 Ukryj nagłówki Podobno najlepszy jest bigos uprzednio zamrozony i rozmrozony. | |
Zobacz także