Data: 2000-05-27 04:41:59
Temat: Re: Biszkopt
Od: "Feliks" <f...@p...net>
Pokaż wszystkie nagłówki
Gosia Kalinowska <k...@p...com> wrote in message
news:riXW4.27642$zA1.666733@news.tpnet.pl...
>
> Użytkownik Feliks <f...@p...net> w wiadomości do grup dyskusyjnych
> napisał:8gcprk$2og0$...@n...news.prodigy
> > A teraz dla odmiany prosta, chlopska rada na to zeby sie majonez nie
> > zwarzyl. Utrzec zoltko z lyzeczka musztardy a potem mozna lac oliwe
> ciurkiem
> > i mieszac w jedna, w druga lub w trzecia strone. Nie ma prawa sie
zwarzyc
> > czy zwazyc?...chyba jednak zwarzyc...). Warunek, oliwa i jaja musza
miec
> > taka sama temperature....Musztarda nie koniecznie.
> > F.
>
> Czy masz na mysli olej czy oliwe? Mi ostatnio nie za bardzo wyszedl na
> oliwie.
> Nie zwazyl sie ale byl niesmaczny.
> Gośka
Sorry...Olej, najlepiej jakis bezsmakowy ....
F.
|