Data: 2007-05-23 13:30:59
Temat: Re: Bitki, ale z czego?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Joanna Sokalska" <a...@g...pl> wrote in message
news:slrnf58ge4.40r.asjula@namex.pl...
> Witam
>
> Mam prosbe wielka, musze kupic mieso przez internet;)
> Normalnie radze sobie jakos, podpytam, podotykam;), ale
> teraz moge sie posluzyc wylacznie nazwa.
> Przeczytalam chyba ze 20 przepisow na bitki wolowe, wszedzie pisza,
> ze mieso "na bitki" albo zrazy, albo pierwsza krzyzowa.
> Tymczasem w sklepie sa miesa nastepujace:
>
> antrykot bez kości
> kark wołowy b/k
> łopatka wołowa bez kości
> mostek wołowy
> polędwica wołowa
> pręga wołowa bez kości
> rostbef bez kości
> rozbratel b/kości
> stek tatarski
> stek wołowy
> sznycel wołowy
> udziec wołowy extra
>
> Co sie z tego nadaje? Pomozcie, bo zalamanam;)
Wybierz najtańsze (jeżeli nie masz innych życzeń)...
|