| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!newsfeed.pionier.net .pl!newsfeed.silweb.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: Max <k...@i...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Ciasto i wielko?ś blachy Date: Sun, 24 Dec 2006 00:08:19 +0100 Organization: Onet.pl Lines: 19 Message-ID: <emkct4$cjq$1@news.onet.pl> References: <emjgpa$rkj$1@news.onet.pl> <1...@c...supernews.com> <emjnve$1ki$1@inews.gazeta.pl> <emjv1h$3ue$2@news.onet.pl> <emk2ji$a2g$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: c71-62.icpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1166915300 12922 62.21.71.62 (23 Dec 2006 23:08:20 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Sat, 23 Dec 2006 23:08:20 +0000 (UTC) X-Sender: QYncefXoeWSW3nAGxzpeGQI1qJioE6b3 In-Reply-To: <emk2ji$a2g$1@inews.gazeta.pl> User-Agent: Thunderbird 1.5.0.9 (Windows/20061207) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:286640 Ukryj nagłówki > A wytłumaczenie - pewnie, że jest. Murzynek piecze się dość długo, bo jest | |
Zobacz także