Data: 2014-01-25 14:51:40
Temat: Re: Co dobrego na mróz?
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 25 Jan 2014 14:21:26 +0100, Fragile napisał(a):
> Kapuśniak jak najbardziej tak :)
Aha, i zarzucajka to NIE kapuśniak :-)
Tu przepis niemal jak mój - niemal, ponieważ ja nie dodaję kwasu z kapusty
(samą kapustę owszem, niezbyt dokładnie odciśniętą), dodaję więcej ziela
ang., pieprz grubo zmielony a nie cały, no i koniecznioe ale to absolutnie
koniecznie liście laurowe i przyrumieniony boczek:
http://www.niam.pl/pl/przepisy_kulinarne/5791-zarzuc
ajka
Pyszna jest też na wędzonym żeberku lub innej wędzonce, albo i na dobrej
kiełbasce - wszystko pozostałe oprócz tego także dodaję.
--
XL
"Przypadek - to Bóg przechadzający się incognito." A. Einstein
|