Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!not-for-mail
From: "serwessa" <s...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Co jeszcze...
Date: Sat, 10 Sep 2011 16:46:07 +0200
Organization: "Portal Gazeta.pl -> http://www.gazeta.pl"
Lines: 30
Message-ID: <j4ft97$2a5$1@inews.gazeta.pl>
References: <7snvep1meiw0.uiba3yk9rb1v$.dlg@40tude.net> <j4flr0$6f3$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: ip-62-69-202-191.globalconnect.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: inews.gazeta.pl 1315666023 2373 62.69.202.191 (10 Sep 2011 14:47:03 GMT)
X-Complaints-To: u...@a...pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 10 Sep 2011 14:47:03 +0000 (UTC)
In-Reply-To: <j4flr0$6f3$1@news.onet.pl>
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.0.6002.18463
X-Priority: 3
X-Newsreader: Microsoft Windows Mail 6.0.6002.18197
X-User: serwessa
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:337503
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Alek" <alek67@PRECZ_ZE_SPAMEM.poczta.onet.pl> napisał w
wiadomości news:j4flr0$6f3$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "Ikselka" <i...@g...pl> napisał
>
>> ...przede mną:
>> - miód pitny w gąsiorze doprawić
>> - pomidorowego przecieru z 50 słoików zrobić
>> - pomidorowej pulpy ze 30 małych (do jajecznicy i leczo)
>> - papryki marynowanej z miodem z 15 słoików
>> - ogórków diabelskich słoików ze 30 (30 już mam, ale to mało)
>> - sałatki wielowarzywnej ze 20
>> - sosu pomidorowo-jabłecznego a'la ketchup, ostrego - jakieś 15-20
>> - dyni marynowanej ze 40 (dynię Ambar i tę włoską słodką dynię wielką
>> podłużną mam)
>> - pomidorów zielonych a'la daktyle (nowość!) - no nie wiem, może z 10
>> - sałatki z zielonych pomidorów z 15
>> - ...o czymś na pewno zapomniałam - a, ŚLIWKI w occie!!! - jakieś 25
>> słoików
>> Nie móiąc o grzybach.
>>
>> Co by tu jeszcze?
>
> Założyć blogaska i nie smiecić na grupie.
> Widzę, że bardzo chcesz zastąpić nieboszczyka, ale daruj sobie.
A czemu to jest śmiecenie? Właśnie fajnych informacji co by tu za zapasy
porobić można się dowiedzieć, a i przepisów sprawdzonych dostać... Chyba o
takie rzeczy w "kuchni" chodzi.
|