Data: 2006-11-19 20:44:18
Temat: Re: Co z sera topionego ?
Od: " Juf" <j...@b...pl.preczzespamem>
Pokaż wszystkie nagłówki
Panslavista napisał(a):
> " Juf" <j...@b...pl.preczzespamem> wrote in
>> Panslavista napisał(a):
>>> Founde.
>>
>> Miałem sie nie dopisywać do Ciebie, ale nie moge opanować smiechu.
>> Masz Ty pojecie o kuchni szwajcarskiej!! :-D
>
> Pisałem o zagospodarowaniu sera topionego, a nie kuchni
> szwajcarskiej, ser można przetopić po raz drugi, nawet na makaronie...
Thaaaa, i wtedy to jest _fondue_ równie fondue'owate jak pieczeń wołowa po
hawajsku w ZG @ PRL. Smacznego! :->>>
Są tu spece od kuchni PRLowskiej, oczywiscie szanujemy ich. :-P
Smacznego!
Juf!2109
|