Data: 2006-11-19 20:54:37
Temat: Re: Co z sera topionego ?
Od: "Panslavista" <p...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
"Konrad Kosmowski" <k...@k...net> wrote in message
news:ejqg0q$jcj$7@atlantis.news.tpi.pl...
> ** Panslavista wrote:
>
>> Pisałem o zagospodarowaniu sera topionego, a nie kuchni
>> szwajcarskiej,
>
> Napisałeś "Founde".
>
>> ser można przetopić po raz drugi, nawet na makaronie...
>
> Hrrr. A w jakim celu? :>
A posmaruj sobie chlebek, jak wola.
Nie wiem, czy wiesz, że jest founde mięsne, a nie tylko serowe?
A nazwy użyłem jako nazwy typu potraw a nie jednej receptury.
Widać nie rozmawiamy tym samym językiem - macie braki w języku polskim.
Polski język - trudna język, a do tego jeszcze mentalność polska nie do
osiągnięcia dla Moise-Chazarów...
|