Data: 2015-04-09 18:26:11
Temat: Re: Co z tym jajem?
Od: Wiesiaczek <W...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 09.04.2015 o 17:25, FEniks pisze:
> W dniu 2015-04-09 o 14:14, Anai pisze:
>> ... a tak na serio, to Ixi gdzieś kiedyś wspominała o cieście na
>> gotowanych żółtkach - może się nadadzą.
>
> Po prostu do kruchego ciasta zamiast surowych żółtek dodać ugotowane.
>
>> Tylko co z białkami? O_o
>
> Dać kotu może?
>
> Poza tym można zrobić różne pasty jajeczne, jeśli nie odpadają razem z
> sałatkami.
>
> PS: Ja na szczęście nie mam tego problemu, bo nie gotuję nigdy jaj na
> zapas. Wolę świeżo ugotowane.
>
> Ewa
To do kościoła zasuwasz z surowymi? :)
--
Wiesiaczek (dziś z Sharm El Sheikh - Egipt)
"Ja piję tylko przy dwóch okazjach:
Gdy są ogórki i gdy ich nie ma" (R)
|