« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "JoasiaT" <a...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co zrobić z karkówki? Date: Mon, 4 Sep 2006 15:57:46 +0200 Organization: Onet.pl Lines: 5 Message-ID: <edhb79$n3o$1@news.onet.pl> References: <edcfug$lh8$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: nat.aine.pl X-Trace: news.onet.pl 1157378089 23672 195.238.247.3 (4 Sep 2006 13:54:49 GMT) X-Complaints-To: u...@n...onet.pl NNTP-Posting-Date: Mon, 4 Sep 2006 13:54:49 +0000 (UTC) X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200 X-Sender: rDPvUUi/Bq2tlacDVJHugA7njLwDrvTR X-Priority: 3 X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200 X-MSMail-Priority: Normal Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:277172 Ukryj nagłówki Mozna tez udusic tylko na wodzie z dodatkiem cwiartki kapusty wloskiej, |
Zobacz także