| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed.pionier.net.pl!newsfeed.fsmpi. rwth-aachen.de!newsfeed.straub-nv.de!news.mixmin.net!aioe.org!.POSTED!not-for-m ail From: LeonKame <k...@l...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Cydr wlasnej roboty Date: Sat, 31 Jan 2015 20:55:13 +0100 Organization: God is the best and fuck the rest Lines: 2 Message-ID: <majbv0$jcs$2@speranza.aioe.org> References: <54cb6173$0$9955$65785112@news.neostrada.pl> <54cb9690$0$2208$65785112@news.neostrada.pl> <54cbb562$0$2207$65785112@news.neostrada.pl> <54cbf2ac$0$2213$65785112@news.neostrada.pl> <54cbf5a9$0$2187$65785112@news.neostrada.pl> NNTP-Posting-Host: 1mG+ddeJ6H0HUvj6V4wCfg.user.speranza.aioe.org Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 7bit X-Complaints-To: a...@a...org User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:31.0) Gecko/20100101 Thunderbird/31.4.0 X-Notice: Filtered by postfilter v. 0.8.2 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:360493 Ukryj nagłówki Dziecioku Cydr oryginalnie ma 2-3 % alko i jest robiony z nadgnilych | |
Zobacz także