Data: 2015-01-31 23:27:41
Temat: Re: Cydr wlasnej roboty
Od: FEniks <x...@p...fm>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 2015-01-31 o 22:58, Jarosław Sokołowski pisze:
> Qrczak pisze:
>
>> Dnia 2015-01-31 22:32, obywatel XL uprzejmie donosi:
>>> Dnia Sat, 31 Jan 2015 20:54:26 +0100, LeonKame napisał(a):
>>>
>>>> Dziecioku Cydr oryginalnie ma 2-3 % alko i jest robiony z nadgnilych
>>>> spadow. A ty chcesz zrobic Winsko typu Japcok.
>>> Dokładnie. I NIE MA drożdży "do cydru". Cydr to po prostu niedofermentowane
>>> wińsko jabłkowe. Ale co szkodzi sprzedawać niekumatym "drożdże do cydru"
>>> 333333333-)))
>> Tak. A tatar to po prostu nieusmażony mielony.
> Z niewysiedzianą kurą.
Bez białka, rzecz jasna.
Ewa
|