Data: 2015-02-02 14:37:32
Temat: Re: Cydr wlasnej roboty
Od: Qrczak <q...@q...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia 2015-02-02 11:30, obywatel @ uprzejmie donosi:
> Użytkownik "Stefan" <s...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:manfo2$n3e$1@node2.news.atman.pl...
>> Użytkownik "Qrczak" napisał w wiadomości grup
>> dyskusyjnych:54cd4f41$0$2199$6...@n...neostrada
.pl...
>> Dnia 2015-01-31 22:32, obywatel XL uprzejmie donosi:
>>> Dnia Sat, 31 Jan 2015 20:54:26 +0100, LeonKame napisał(a):
>>>
>>>> Dziecioku Cydr oryginalnie ma 2-3 % alko i jest robiony z nadgnilych
>>>> spadow. A ty chcesz zrobic Winsko typu Japcok.
>>>
>>> Dokładnie. I NIE MA drożdży "do cydru". Cydr to po prostu
>>> niedofermentowane
>>> wińsko jabłkowe. Ale co szkodzi sprzedawać niekumatym "drożdże do cydru"
>>> 333333333-)))
>>
>> Tak. A tatar to po prostu nieusmażony mielony.
>>
>> Wszędzie piszą, że kura ma mały móżdżek. Nie wierzyłem, a jednak to
>> prawda.
>> "Tatar to nieusmażony mielony" Kobito, za takie herezje to w kuchni
>> nie nadajesz się nawet do zmywaka! ściera i podłogi wycierać!
>> Tatar to potrawa królów, tatar to poezja, tatar to muzyka, tatar to
>> ceremonia i obrzęd, tatar to przede wszystkim dobre towarzystwo, zacne
>> grono przyjaciół i sporo wolnego czasu...
>
>> Stefan
>
> A przekąsu tam Waćpan nie wyczuł ? :)
Obawiam się, że nawet pękniętej żyłki nie poczuł. Choć pękła była
jemuuuuuu...
Q
--
Kobieta została stworzona po to, by umilać życie mężczyźnie, a nie -
żeby cały dzień pracować, wieczorem zaś gotować mu mrożonki.
|