Data: 2003-10-14 08:47:22
Temat: Re: Czym czuć tanie sery pleśniowe?
Od: Sabinka <s...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
On Mon, 13 Oct 2003 16:49:29 +0000 (UTC),
G...@p...onet.pl-----USUN-TO (Grzegorz Janoszka) wrote:
>Mam pytanie odnośnie tanich serów pleśniowych, takich np. brie za 4zł
>małe opakowanie. Wszystkie mi śmierdzą amoniakiem albo chlorowodorem,
>nie mogę zjeść i wyrzucam :(
>Taki... "zapach" jest normalny? Aha - tylko skórka tak pachnie, jak
>się ją odkroi, to serek jest OK...
Tez sie nad tym zastanawialam, czasami tak daje po nosie ze gwiazdy
sie pokazuja. Turek tylko raz tak mi pachnial.
Przy okazji moze ktos powie, co ma wspolnego camembert z Biedronki z
camembertem? Czy cokolwiek poza wygladem?
--
Pozdrawiam, Sabina
(z adresu usun co trzeba)
|