Data: 2008-02-15 07:55:37
Temat: Re: Danie siermiężne czy ekskluzywne?
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <fp3di7$e6n$1@atlantis.news.tpi.pl>,
"bazyli4" <b...@v...pl> wrote:
> Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
> news:wlalos-574D11.06404615022008@news.onet.pl...
>
>
> > Nigdy fasolka po bretońsku nie będzie daniem wykwintnym. Ponadto nie
> > podawałbym jej na "obiado-kolację" (?), która jak rozumiem będzie miała
> > miejsce pod wieczór.
>
> Można spokojnie i na późną kolację, i jako przystawkę, bo jako dania
> głównego to po 20. nie polecam, jeśli wcześniej nie powalczyło się wrzątkiem
> z cukrowcami... a co do 'nigdy'... no cóż... zawsze możesz nie jeść i uważać
> danie za wulgarne... drugi raz nie zaproszą i będzie spokój ;o)
jakie wino polecasz d fasolki po bretoNsku?
Władysław
|