Data: 2008-02-15 12:38:12
Temat: Re: Danie siermiężne czy ekskluzywne?
Od: Gosia Plitmik <p...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
bazyli4 pisze:
> ... jak nie możesz zjeść wykwintnie bez wina, no cóż... różni ludzie
> mają różne ograniczenia...
> swoją drogą do fasolki po bretońsku, z grzankami - ja bym pił białe
> półwytrawne, ale półwytrawne, a nie francuskie kwasy... rzecz gustu,
> wybierz sobie, co Ci bardziej odpowiada...
Chcesz, czy nie, z winem, czy tez bez, fasolka po bretońsku nie będzie
nigdy "wytrawna kolacją".A białe wino, to juz porażka. Z drugiej strony,
skoro fasolka po bretońsku, to dla Ciebie wytrawny posiłek, to i wino
może pasować;-> No, ale ja z tych, która co do teatru w kombinezonie
roboczym nie chodzi
--
Gosia
|