Data: 2008-02-15 11:39:43
Temat: Re: Danie siermiężne czy ekskluzywne?
Od: "bazyli4" <b...@v...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl> napisał w wiadomości
news:wlalos-9FB3F7.08553715022008@news.onet.pl...
> jakie wino polecasz d fasolki po bretoNsku?
Jeden musi mieć co rano wódę do śniadania, inny nie może żyć, jak nie
spożyje wina do obiado-kolacji... jawne bądź ukryte alkoholizmy to jednak
nie moje zacięcie... swoją drogą nie wiedziałem, że bretony robią fasolkę,
no koni nie podejrzewałem, ale może się mylę...
... jak nie możesz zjeść wykwintnie bez wina, no cóż... różni ludzie mają
różne ograniczenia...
swoją drogą do fasolki po bretońsku, z grzankami - ja bym pił białe
półwytrawne, ale półwytrawne, a nie francuskie kwasy... rzecz gustu, wybierz
sobie, co Ci bardziej odpowiada...
Pzdr
Paweł
|