Data: 2006-10-21 15:39:50
Temat: Re: Definicja wloszczyzny
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <ehde45$o5l$1@inews.gazeta.pl>,
"Hanna Burdon" <b...@p...onet.pl> wrote:
> In news:wlalos-750018.17082321102006@news.gazeta.pl, Wladyslaw Los
> wrote:
> >> A ja lubię czosnek w rosole, posuwam się nawet do tego, że po
> >> odcedzeniu warzyw ugotowany czosnek przeciskam przez sitko i dodaję
> >> do zupy.
> >
> > To masz zupę czosnkową, nie rosół.
>
> Eee, od jednego ząbku na garnek rosołu?
Przetartego do zupy w której się gotował?
A skąd w ogóle wziął się pomysł dodawania czosnku do rosołu?
>A od jednej łodyżki koperku
> zrobiłaby mi się koperkowa?
Ugotowanego w tym rosole? Tak.
Władysław
|