| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!fu-berlin.de!uni-berlin.de!not-for-mail From: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Domowy jogurt - jakość mleka Followup-To: pl.rec.kuchnia Date: Sat, 28 Jul 2012 21:03:59 +0200 Organization: Freie Universitaet Berlin Lines: 13 Message-ID: <a...@m...uni-berlin.de> References: <5...@g...com> <jv1bv1$t1m$1@inews.gazeta.pl> <8...@g...com> Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8Bit X-Trace: news.uni-berlin.de dfV1J+Bembl7v8P/YZIM/AG/LsNnNYhPUz+1EHozXV89ri8jtx53Vp1+5T9FuN9FIi8NPH1Ncc Cancel-Lock: sha1:1dQSPIC3KZOou/kBu5Joxu+zDvg= User-Agent: KNode/4.4.10 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:347544 Ukryj nagłówki Stalker wrote: | |
Zobacz także