Data: 2014-11-01 10:12:37
Temat: Re: Dynia Ambar.
Od: "J." <j...@j...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
W dniu 01.11.2014 o 09:37, czeremcha pisze:
> W dniu sobota, 1 listopada 2014 09:12:46 UTC+1 użytkownik J. napisał:
>
>> Dziewczyny puree tak po prostu do sloikow i do zamrazarki?
>> Tez mam niesamowity "wysyp dyni" ...
>> Tylko moja to pizmowa.
>> i tak sie zastanawiam co z nia zrobic :)
>
> Lepiej do woreczków - ekonomiczniej jeśli chodzi o miejsce - i łatwiej wyjąć
zawartość nawet nie do końca rozmrożoną.
>
> Ale z piżmową niewiele trzeba robić. Świetnie i długo się przechowuje w całości.
Oooo
A jak dlugo ja mozna przechowywac?
Powinnam ją trzymac w piwnicy? Czy w domu mozna?
Czesc, ktorej do zupy nie zuzyje, zrobie puree i wloze do zamrazarki jak
mowicie a reszta? Fajnie by było jakby się chciała przechowac.
Dziekuje
--
j.
|