Data: 2006-01-27 18:30:43
Temat: Re: Faworki. Czemu nie chrupiące?
Od: "Gosia" <g...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Nie no, cieniutko.
Mam mąkę (2 szkl.), żółtka (5), śmietanę (3-4 łyżki), proszek, spirytus,
szczypta soli.
Użytkownik "Sylvja" <s...@t...pl> napisał w wiadomości
news:drdog9$kc0$1@news.onet.pl...
>
> Użytkownik "Gosia" <g...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
> news:drdo7k$jct$1@news.onet.pl...
>> Kurczę, właśnie zrobiliśmy faworki wg przepisu z książki. Są prawie
>> dobre, tylko nie są takie chrupiące, jak powinny być. Czemu???
>
> Może za grubo rozwałkowałaś ciasto?
> BTW co masz w przepisie?
>
> Sylwia
>
|