Data: 2006-01-28 09:09:35
Temat: Re: Faworki. Czemu nie chrupiące?
Od: "Sowa" <m...@w...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Kyllyan" <m...@o...pl> napisał w wiadomości
news:drf47s$seu$2@news.onet.pl...
Gosia napisał(a):
> Kurczę, właśnie zrobiliśmy faworki wg przepisu z książki. Są prawie dobre,
> tylko nie są takie chrupiące, jak powinny być. Czemu???
>Temperatura tłuszczu pewnie była za niska. Robiłaś na smalcu, czy na oleju?
To nie ma znaczenia, moja mama kiedyś robiła na smalcu, ja robię tylko na
oleju a faworki wychodzą nam tak samo kruche.
Robimy je wg przepisu z "Kuchni Polskiej".
--
Edyta Czyż
>>Sowa<<
// varium et mutabile semper femina // Wergiliusz
|