Data: 2017-11-15 13:05:24
Temat: Re: Gęsie cycki
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
FEniks <x...@p...fm> wrote:
> W dniu 14.11.2017 o 13:57, Trefniś pisze:
>>
>> Wyobrażacie sobie cenę rogala na maśle i z masą marcepanową?
>> Już teraz te prawdziwe są drogie, choć to margaryna, mak i aromat
>> migdałowy...
>
> Nie podejrzewam, żeby gdziekolwiek w cukiernictwie w produkcji masowej w
> ogóle używano jeszcze masła.
Słuszne podejrzenia.
> Nie tyle ze względu na cenę,
Właśnie ze względu na cenę.
> co na jego
> trwałość. I jeśli ktoś się decyduje na spożywanie produktów
> cukierniczych, musi się z tym liczyć.
>
Klarowane jest BARDZO trwałe.
--
XL
|