Data: 2002-01-26 20:09:40
Temat: Re: Gotowanie fasoli
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Pokaż wszystkie nagłówki
>Ja zawsze widzalam gotowanie fasoli w wodzie "starej", ale nie wiem czy to
>ma jakiekolwiek naukowe uzasadnienie. Moze Waldek bedzie wiedzal, on
>opanowal juz fizyke i chemie i inne nauki scisle w zastosowaniu do
>pichcenia...
>Coz moze sie z fasoli wydzielac podczas moczenia ? Na pewno chodzi o
>skrocenie czasu gotowania (ba dlatego sie fasole moczy). Ale czy to ma jakis
>sens ?
>
>Ewcia
>(zadumana)
proponuje ZGODE! Odlac 1/2 wody z moczenia i dodac 1/2 swiezej..i
wilk syty i owca cala
Krysia
K.T. - starannie opakowana
____________________________________________________
__________________________
Posted Via Binaries.net = SPEED+RETENTION+COMPLETION = http://www.binaries.net
|