Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Gotowanie z cyfrakiem Cz.3 Tiramisu Re: Gotowanie z cyfrakiem Cz.3 Tiramisu

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Gotowanie z cyfrakiem Cz.3 Tiramisu

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.task.gda.pl!newsfeed00.sul.t-on
line.de!t-online.de!border2.nntp.dca.giganews.com!border1.nntp.dca.giganews.com
!nntp.giganews.com!newshosting.com!nx01.iad01.newshosting.com!newsfeeds.sol.net
!posts.news.moreusenet.net!nnrp0-asbnva.nntpservers.com!not-for-mail
From: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Gotowanie z cyfrakiem Cz.3 Tiramisu
Date: Mon, 21 Jun 2004 08:48:26 +0100
Organization: Home
Reply-To: K...@h...fsnet.co.uk
Message-ID: <7...@4...com>
References: <cb4g40$mmv$1@inews.gazeta.pl>
X-Newsreader: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit
Lines: 33
NNTP-Posting-Date: 21 Jun 2004 07:48:21 GMT
NNTP-Posting-Host: b9a456dc.news.nntpservers.com
X-Trace: DXC=1Ye0ATKlj`LAhU:?FF1h`Hc[3Bf`1S5Q@F0iV`L?jh_O>nY\nb3]1jMN3?gm`9N@]A:J@fYG
iVfCJF0iV`L?jh_O]RXcOlGkHnL`^gHHmW=gF@h1jM9`IOXYDNjFm=L1j:ZN
X-Complaints-To: k...@n...com
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:205435
Ukryj nagłówki

On Sun, 20 Jun 2004 17:05:04 +0000 (UTC), "topek "
<t...@W...gazeta.pl> wrote:

>Witam,
>po kilku miesiacach przerwy postanowilem znow uwiecznic sposob przyzadzania
>potrawy, a wlasciwie, tym razem, ciasta. Tiramisu.
>
>Do ciasta potrzebujemy:
>1. 4 Jajka (a wlasciwie 4 zoltka i 2 bialka)
>2. trzy czwarte kubka cukru
>3. Paczke biszkoptow-paluszkow
>4. Gorzkie kakao
>5. Minimum 500g serka mascarpone (lepiej jak 750g i wiecej
>6. jedna czwarta kubka Amaretto
>7. trzy czwarte kubka mocnej rozpuszczalnej kawy
>http://foto.luftbrandzlung.org/topkowe-tiramisu/IMG
_0686
>
>
>topek -> jak zawsze pozdrawiajacy


wszystko bardzo pieknie, ale ja w to nie wierze...cos tu nie gra
- za czysto jest w kuchni wokol tego tiramisa....gdzie sa
rozbryzgi? gdzie sa posypki kakaowe? no? :))))))))

ale i tak apetytu mi narobiles - jak widze kogiel mogiel to mnie
do kuchni ciagnie ;)))))) a tiramisu bardzo lubie.

trys

p.s. zastap kawe rozpuszczalna swiezo zaparzona prawdziwa (!),
aromat jest piekniejszy
K.T. - starannie opakowana

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
21.06 Agata
21.06 Eskarina
21.06 Agata
21.06 Corrina
21.06 Krysia Thompson
21.06 dzdzownica
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?