Data: 2001-11-10 19:36:23
Temat: Re: Jak nie smalec to moze rillettes?
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
GreGG <n...@g...krakow.pl> a écrit dans le message :
9sjtg3$nn2$...@n...tpi.pl...
> Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisał w wiadomoci
> news:1f2o78b.1rnhpv21klodqhN%wlos@tele.com.pl...
> > natchnelo mnie do zrobienia jak najbardziej tradycyjnego rillettes
> > wieprzowego w stylu z Tours. Nadeszla jesien i chlodu i cos mi
>
> Mam w lodówce dwa opakowania - znajomi ostatnio przywieli mi z Francji,
> wraz z kilkoma butelkami cidre :))
>
> Dzięki za receptę, teraz będę mógł zrobić sam. Notabene, mięsko nie jest
> przypieczone...
>
touché - coulé !
(trafiony - zatopiony ! )
Napisales "recepta", a Grupa pilnuje czystosci ojczystej mowy
Ewcia
(cala dumna, ze pierwsza zauwazyla)
--
Niesz !
|