| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.nask.pl!new s.nask.org.pl!news.cyf-kr.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!wlalos From: "Władysław Łoś" <w...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak to jest z cukrem żelującym Date: Thu, 13 Aug 2009 13:00:11 +0200 Organization: Spes Ltd. Lines: 12 Message-ID: <w...@n...onet.pl> References: <h60qnu$2fdf$1@opal.icpnet.pl> NNTP-Posting-Host: apn-77-113-224-29.dynamic.gprs.plus.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: news.onet.pl 1250161219 20791 77.113.224.29 (13 Aug 2009 11:00:19 GMT) X-Complaints-To: n...@o...pl NNTP-Posting-Date: Thu, 13 Aug 2009 11:00:19 +0000 (UTC) User-Agent: MT-NewsWatcher/3.5.3b3 (Intel Mac OS X) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:323925 Ukryj nagłówki In article <h60qnu$2fdf$1@opal.icpnet.pl>, | |
Zobacz także