| « poprzedni post | następny post » |
|
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.neostrada.pl!atlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail From: iwanos <i...@6...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak to jest z cukrem żelującym Date: Thu, 13 Aug 2009 20:38:06 +0200 Organization: TP - http://www.tp.pl/ Lines: 27 Message-ID: <h61mmi$hfg$1@atlantis.news.neostrada.pl> References: <h60qnu$2fdf$1@opal.icpnet.pl> <w...@n...onet.pl> <h61m4g$n5v$1@opal.icpnet.pl> NNTP-Posting-Host: abjf106.neoplus.adsl.tpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: atlantis.news.neostrada.pl 1250188819 17904 83.7.147.106 (13 Aug 2009 18:40:19 GMT) X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 13 Aug 2009 18:40:19 +0000 (UTC) User-Agent: Thunderbird 2.0.0.22 (Windows/20090605) In-Reply-To: <h61m4g$n5v$1@opal.icpnet.pl> Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:323932 Ukryj nagłówki Yarael Poof pisze: | |
Zobacz także