Data: 2001-09-01 19:16:06
Temat: Re: Jak to jest ze Strogonowem ???
Od: "tpi" <g...@f...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl> napisał w wiadomości
news:9mraoq$qq6$1@news2.tpi.pl...
> Użytkownik Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl> w wiadomości do grup
> dyskusyjnych napisał:9mr9jh$hie$...@n...internetia.pl...
> > Zawsze robię go z obsmażonej wołowiny i cebuli a ostatnio
> > słyszałem, że jeszcze pieczarki. Powiedzcie proszę jak to jest.
> > pozdr.Alex
> >
>
> ja tez sie spotkalam z pieczarkami
>
> a w szkole mowili, ze to poledwica wolowa pokrajana w paski, podsmazona na
> oliwie, z dodatkiem cebulki i koncentratu pomidorowego i ze sie to
zageszcza
> zoltkiem jaja
> gdzie mowili prawde?
>
> pozdry Monika
>
To jest tak jak piszecie z malym wyjatkiem:
pieczareczki tez w paseczki, zageszczamy tradycyjnie maka ze smietana. Ale
najlepszym mieskiem do tego dania jest CIELECINKA - wrazenia pewne !!!
pozdrovka - Kucharz
g...@f...pl
|