Data: 2001-09-02 07:10:12
Temat: Re: Jak to jest ze Strogonowem ???
Od: Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "tpi" <g...@f...pl> napisał w wiadomości
news:9mrc5l$ko9$1@news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "maua piegowata" <m...@b...artcom.pl> napisał w
wiadomości
> news:9mraoq$qq6$1@news2.tpi.pl...
> > Użytkownik Aleksander Kłosiewicz <s...@i...pl> w
wiadomości do grup
> > dyskusyjnych napisał:9mr9jh$hie$...@n...internetia.pl...
> > > Zawsze robię go z obsmażonej wołowiny i cebuli a ostatnio
> > > słyszałem, że jeszcze pieczarki. Powiedzcie proszę jak to
jest.
> > > pozdr.Alex
> > >
> >
> > ja tez sie spotkalam z pieczarkami
> >
> > a w szkole mowili, ze to poledwica wolowa pokrajana w paski,
podsmazona na
> > oliwie, z dodatkiem cebulki i koncentratu pomidorowego i ze
sie to
> zageszcza
> > zoltkiem jaja
> > gdzie mowili prawde?
> >
> > pozdry Monika
> >
>
> To jest tak jak piszecie z malym wyjatkiem:
> pieczareczki tez w paseczki, zageszczamy tradycyjnie maka ze
smietana. Ale
> najlepszym mieskiem do tego dania jest CIELECINKA - wrazenia
pewne !!!
> pozdrovka - Kucharz
> g...@f...pl
>
>
Mąka i śmietana to wiedziałem, ale pieczarki w paski ?
A nie rozpadną się ?
pozdr.Alex
|