Data: 2007-11-29 13:50:54
Temat: Re: Jak ugotować?
Od: "Roman Rumpel" <romane@screwspam,gazeta.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
panta_rei dość niespodziewanie napisał(a):
>
> A ja daje bardzo mało soli bez dodatkowego glutaminianu >;)
Wiesz co Sławku, a ja wprost uwielbiam gutaminian - bo jest go najwięcej w
tym co m. in.najbardziej lubię: w parmezanie i w suszonych pomidorach -tak,
tak - tam właśnie jest całe mnóstwo naturalnie tworzącego się glutaminianu,
o wiele więcej niż w kostce rosołowej.
I bardzo prosze mi nie ograniczać prawa zajadania sie jednym i drugim i
podobnymi specjałami zawierającymi glutaminian. :)
--
Roman Rumpel GG 9429617 Skype: rumpel.roman
"kiedy zażywam żeń-szeń, to pamiętam, gdzie położyłem Viagrę"
C Hollywood Homicide
www.ip.biz.pl
|