« poprzedni post | następny post » |
Date: Mon, 13 Aug 2007 23:54:37 +0200 From: topek <t...@p...pl> User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.8.0.8) Gecko/20061025 Thunderbird/1.5.0.8 Mnenhy/0.7.4.0 MIME-Version: 1.0 Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak zrobic farsz do pierogow z miesem, zeby byl References: <f9paub$s37$1@inews.gazeta.pl> <p...@A...pl> <f9pd24$8po$1@inews.gazeta.pl> <f9pfrj$eu8$1@atlantis.news.tpi.pl> In-Reply-To: <f9pfrj$eu8$1@atlantis.news.tpi.pl> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit NNTP-Posting-Host: 84.57.7.36 Message-ID: <46c0d32c$1@news.home.net.pl> X-Trace: news.home.net.pl 1187042092 84.57.7.36 (13 Aug 2007 23:54:52 +0200) Organization: home.pl news server Lines: 22 X-Authenticated-User: topek.post Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!nf1.ipartners.pl!ipartners.pl!news.h ome.net.pl!not-for-mail Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:300477 Ukryj nagłówki > Nie, to też będzie grudkowate. Do pierogów z mięsem najpierw się mięso |
Zobacz także