Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jaką patelnię lupić? Re: Jaką patelnię lupić?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jaką patelnię lupić?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neost
rada.pl!unt-spo-a-02.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: "Adam" <A...@A...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <54df6b80$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<54df94f4$0$2194$65785112@news.neostrada.pl>
<mbpmtg$agv$1@usenet.news.interia.pl>
<54e08a52$0$24204$65785112@news.neostrada.pl>
<6enu6b2o0jl9$.1auemshlidevf$.dlg@40tude.net>
<54e092d2$0$2207$65785112@news.neostrada.pl>
<mbr8o9$65d$1@mx1.internetia.pl>
<54e1b2a2$0$2174$65785112@news.neostrada.pl>
<mbtk4b$37q$1@mx1.internetia.pl>
Subject: Re: Jaką patelnię lupić?
Date: Wed, 18 Feb 2015 16:13:07 +0100
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.6157
Lines: 28
Message-ID: <54e4abf5$0$364$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.191.10.105
X-Trace: 1424272373 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 364 79.191.10.105:42724
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:361682
Ukryj nagłówki

> Użytkownik "Piotr" napisał:
> Połóż na dnie patelni papier taki jak "do pieczenia".
> Na to tłuszczu możesz dać niedużo/dużo, ile chcesz.
> Koniec problemu z przywieraniem.
> Dobrze się sprawdza też przy smażeniu ryb z delikatną skórą
> kiedy chcesz mieć pewność, że ta skóra nie zostanie przyklejona
> do dna patelni.
> Kiedyś widziałem u kucharza profesjonalnego i dziwiłem się,
> ze sam na to wcześniej nie wpadłem :)

Byłem w sklepie - papiery do pieczenia są różne. Nie wiem
który kupić.
Chodzi mi o papier opisany wyżej przez Piotra.
Chciałbym położyć kartkę takiego papieru na patelni, na niej
położyć trochę Ramy lub nalać trochę oleju i po rozgrzaniu
położyć na tym kawałek karkówki lub kurczaka.
Jeśli ktoś coś takiego robił, to bardzo proszę o podanie nazwy
takiego papieru, najlepiej nazwy widniejącej na opakowaniu.
Wtedy nie będzie wątpliwości.

Zaznaczam, że nie chcę tutaj rozpoczynać dyskusji czy takie
przyrządzanie jest zdrowe, smaczne itd.
Chodzi mi tylko o papier, który pozwoli mi przyrządzać potrawy
tak jak do tej pory, ale z uniknięciem ich przywierania do patelni.

Pozdrawiam
Adam

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.02 krys
18.02 Qrczak
18.02 XL
18.02 bulka paryska
18.02 FEniks
18.02 FEniks
18.02 FEniks
18.02 Adam
18.02 FEniks
18.02 Adam
18.02 @
18.02 Pszemol
18.02 XL
18.02 Pszemol
18.02 Pszemol
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?