Data: 2001-10-31 15:39:34
Temat: Re: Jarmuż
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik waldemar <w...@t...de> w wiadomości do grup
dyskusyjnych napisał:9rn2gc$mdm$03$...@n...t-online.com...
Przepiekne dzieki, brzmi fantastycznie. Niestety jedyny wedzony schab jaki
moge kupic u siebie to bez kosci. To i tak postep, bo jak pare tygodni temu
gadalismy sobie o kasselerach, to nawet i tego nie bylo, a za pare dni jak
na zawolanie pojawil sie w moim wedliniarskim sklepiku jako "nowosc", ha,
ha! I jeszcze jedno pytanie, czy te kielbaski to moga byc frankfurterki czy
lepiej kabanosy? Mam jeszcze pomysl zeby uzyskac ten smaczek kostnego wywaru
dodajac wedzone zeberka. Moze byc? A do popicia duuzo piwa!
Pozdrowienia, Agata Solon, naturalna
|