Data: 2005-04-06 16:55:09
Temat: Re: Kolacja dla obcokrajowców
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <h...@4...com>,
Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> wrote:
> On Wed, 06 Apr 2005 17:07:30 +0200, Wladyslaw Los
> <w...@o...pl> wrote:
>
> >In article <d30o83$dq1$1@nemesis.news.tpi.pl>,
> > "JerzyN" <N0,007,SPAM@megapolis.pl> wrote:
> >
> >> Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@o...pl>
> >> > > Jak wędzone to już nie surowe.
> >>
> >> A to wędzenie nie jest obróbką?
> >
> >Mnie się wydaje, że produkt jest surowy dopóki nie podda się go obróbce
> >termicznej.
> >
> >Władysław
>
>
> Wedzic mozna na cieplo i zimno czyli obrobka bedzie badz nie. a
> na oko pewnie nie poznasz, ktore wedzone na zimno, a ktore na
> cieplo
Akurat nie poznam! Na 100 metrów.
Władysław
|