Data: 2003-08-09 20:30:07
Temat: Re: Kolejna babka migdałowa - relacja na żywo.
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Użytkownik "Ania Ladorucka" <a...@p...onet.pl> napisał w wiadomości
news:7a2b.000009b3.3f3556fa@newsgate.onet.pl...
> Ciekawa jestem Twoich wrazen zwiazanych z tym ciastem i porownania z babka
> ktora pieklas pare dni temu. Moze i ja sie na ta babke skusze, ale czekam
na
> Twoja opinie.
Dzisiejszy wypiek już spróbowałam. IMO jest lepsza od tej poprzedniej, ale
to kwestia gustu pewnie. Ta dzisiejsza jest dość tłusta, tamta była
piaskowa.
Aha - zakalca nie ma - mój niepokój był nieuzasadniony.
> Zagladalam dzis na pl.rec.kuchnia kilka razy, ale juz tytuly wielu watkow
> zniechecaja do czytania. Najwyrazniej jednak te OT watki sa lepiej
widziane,
> niz dygresje na tematy zwiazane poniekad z kuchnia. Mam nadzieje, ze mimo
> wszystko sie nie zniechecisz do pojawiania sie tutaj.
Staram się.
> Pozdrawiam,
> Ania z Pawim Oczkiem, jak moj maz ochrzcil schab nadziewany poledwiczka
> nadziewana sliwkami, morelami i czosnkiem ;)
Ten schabik faktycznie wygląda jak pawie oczko.
Pozdrawiam
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|