Data: 2003-12-14 22:51:27
Temat: Re: Krolik - i co dalej?
Od: Wladyslaw Los <w...@o...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
In article <brio6l$ll$1@atlantis.news.tpi.pl>, TiBi
<d...@w...com.pl> wrote:
> >
> > Władysław
> Otoz wlasnie wczoraj zrobilismy ponownie krolika wedlug opisanego
> wczesniej przepisu i po pierwsze: byl twardawy, po drugie: mial
> specyficzny smak, przypominajacy dziczyzne. Za pierwszym razem o cala
> dobe dluzej przebywal w marynacie - i widocznie dobrze mu to zrobilo,
> skoro byl mieciutki i rozplywal sie w ustach.
Sądzisz, że nie przyrządzałem królika?
Mieliście pewnie zająca, lub niekastrowanego, starego samca.
Normalnego królika nie trzba tzymać w marynacie ani chwili.
Władysław
|