Data: 2001-06-26 09:08:04
Temat: Re: Małże w sosie prowansalskim
Od: "Agata Solon" <a...@p...onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Koniecznie spróbuj małży podwędzanych w oleju! To jest dopiero niebo w
gębie, nie trzeba nic robić tylko otworzyć puszeczkę i aaam niam niam. Można
je dostać w tych lepszych sklepach rybnych oraz w sklepiku Ikei, firmy ABBA.
Agata Solon, naturalna
Użytkownik fghfgh <a...@p...onet.pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:3...@p...onet.pl...
>
> A ja sie musze pochwalic i tak sie zastanawialam do którego watku sie
> podpiac. W sobote pierwszy raz w zyciu jadlam malze..niebo w buzi.Bylam
> na parapetówie u znajomych i cala impreze zajadalam sie malzami na
> chlebku z maselkiem omijajac tysiace innych rzeczy, bo sie nie moglam
> oderwac...znajomi patrzyli z przestrachem w oczach, ze zjem wszystko.
> Byly w occie, smakowaly niemalze jak rolmopsy i tak sie zastanawiam,
> lepiej robic samemu czy mozna kupic równie dobre? Do tej pory raczej
> omijalam owoce morza wiec zero doswiadczen w tym kierunku zarówno z
> kupnem jak i robieniem.
> pzdr
> agi
|