Data: 2006-12-29 18:41:08
Temat: Re: Masa orzechowa
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le vendredi 29 décembre 2006 ŕ 19:34:01, dans <en3n4a$g7r$1@news.onet.pl> vous
écriviez :
> Użytkownik "Tadeusz Jerzy Korsak" <tkorsak@"REMOVE"polbox.com> napisał
>>
>> Napewno zamiast creme fraiche (40 % tłuszczu) użyłeś jakiejś rodzimej
>> niskoprocentowej śmietanki, rzędu 12%.
> Użyłem śmietanki UHT 30%.
Po prostu dodaj wiecej smietanki, az do skutku.
Z proporcji ktore podałeś (50 dag "suchego" + 1/8 l. śmietanki) po
prostu nie może wyjść coś co można łatwo rozsmarować...
Ewcia
--
Niesz
|