Data: 2004-04-10 19:03:30
Temat: Re: Mazurek z karmelem w/g Wkn
Od: "Ewa (siostra Ani) N." <n...@y...com>
Pokaż wszystkie nagłówki
Le samedi 10 avril 2004 ? 20:01:33, Joanna Duszczynska a écrit :
>> Nalezy wlozyc do wystarczajaco nagrzanego piekarnika, inaczej tluszcz
>> w ciescie sie topi zanim maka w ciescie spuchnie pod wplywem
>> temperatury.
> Tak sobie myl?, ?e mo?e te? chodziae jeszcze o sk?ad ciasta...
Dokladnie.
W kruchym ciescie jest (proporcjonalnie) b. duza zawartosc tluszczu (w
stosunku do maki / skrobii)
>> ps. czy moglabys sobie Joanno ustawic kodowanie (8859-2, poniewaz
>> uzywasz polskich literek). Inaczej moj czytnik (ktory nie ma na
>> sztywno ustawionego odbioru w 8859-2) nie moze sie domyslic jak ma
>> ogonki wyswietlic.
> W?anie tak mam ustawione...
Prawdopodopodobnie do odbioru tylko.... W twoich naglowkach brakuje
pola "Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2", latwo mozna
ustawic w opcjach OE... ale ci nie podpowiem... nie mam polskiej wersji
OE..
...chociaz sprobuje przetlumaczyc "na zywo" :
"Narzedzia" > "Opcje" > "Wysylanie"(?) > "Parametry
miedzynarodowe"(?)> "Uzywac defoltowo [wybrac z listy]?"
> ISO 8859-2
Wtedy OE ci bedzie automatycznie dorzucal wlasciwy naglowek, no a moj
czytnik bedzie szczesliwy :-)
Ewcia
--
Niesz !
|