Data: 2005-02-11 14:18:38
Temat: Re: Mielone
Od: Izza <i...@b...poczta.onet.pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
medea wrote:
> Mam dobre mielone - zmielona szynka wieprzowa i zmielony gulasz z piersi
> indyka, zmieszane razem. Zastanawiam się nad jakimiś pulpetami na obiad
> albo czymś innym, co mogłoby być też na jutro, bo jutro nie będę miała
> czasu gotować. Macie jakieś pomysły? Kotlety mielone smażone raczej
> odpadają, bo za tłuste, a po podgrzaniu jutro to w ogóle by się
> stłuściły. Gołąbki niedawno robiłam. Brak mi pomysłu.
ech ja jak robie mielone to wyglada tak, ze robie ich sporo... pierwszego
dnia swiezutkie z patelni, a kazdy nastepny dzien, to kotlety w roznych
sosach - szybko robisz sos i wkladasz kotlety zeby sie podgrzewaly. i
dziala:)
Iza
|