Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.tpi.pl!not-for-
mail
From: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Najbardziej wstretne danie
Date: Thu, 12 Apr 2001 10:13:40 +0200
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl
Lines: 30
Message-ID: <9b3o0a$isd$1@news.tpi.pl>
References: <3...@n...onet.pl>
<1erqncu.13kg2yqtwci3kN%wlos@tele.com.pl>
Reply-To: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
NNTP-Posting-Host: 213.25.123.146
X-Trace: news.tpi.pl 987063114 19341 213.25.123.146 (12 Apr 2001 08:11:54 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: 12 Apr 2001 08:11:54 GMT
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4522.1200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:49490
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Wladyslaw Los" <w...@t...com.pl> napisał w wiadomości
news:1erqncu.13kg2yqtwci3kN%wlos@tele.com.pl...
> <n...@m...ch> wrote:
>
> > Czy okolicznosci zmusily was kiedys do zjedzenia czegos co z trudem
przeszlo
> > wam przez gardlo i czego zalujecie???
>
>
> Skoro zjadlem, to nie zaluje. Ale nienawidze tlustych tortow na
> margarynie i aromatyzowanych sztucznymi aromatami, ktore dumne panie
> domu serwuja na rozmaitych przyjeciach. Wzselkich slodkich wypiekow
> dosmaczanych j.w. Nastepnie ida rozmaite salatki wymyslane "ad hoc" i
> wciskane gosciom jako przysmaki.
Co do tortów się zgadzam... Pyszne to są tylko te przeze mnie robione
;-))) - bez sztucznych aromatów, ale do użycia masmixa - (mieszanki masła z
margaryną się przyznaję...
A jeśli chodzi o sałatki - to ja bardzo często eksperymentuję, ale nie na
gościach - pierwszy eksperyment jest prawie zawsze na rodzinie - i intuicja
mnie nie zawodzi... Hmm... nie wspomniałeś dzisiaj o zapiekankach
wymyślanych "ad hoc" - sałatka to jeszcze ma prawo się udać, ale
zapiekanka... bueee
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|