Data: 2015-11-10 13:22:01
Temat: Re: Najlepsza śmietana
Od: Ikselka <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Dnia Sat, 7 Nov 2015 08:13:10 +0100, stefan napisał(a):
> W dniu 2015-11-06 o 21:11, Ikselka pisze:
>
>> Ja też. Wszelkie śmierdziuchy. Nawet specjalnie zaśmierduję serek biały,
>> tak ze lepiej w tym czasie gości nie przyjmować - a potem go topię z
>> kminkiem i małmazja z tego jest do chleba.
>> Wszystke sery kocham, lecz z jednym wyjątkiem - serów kozich. SERY KOZIE -
>> co to to nie-e-e-e-e.
>>
>>
> Czuję żeś miłośniczka hauskiejzy :) a na słoneczko wystawiasz, żeby się
> tak ładnie rozpełz?
Na słoneczko co prawda nie, ale jak sobie poleży na talerzyku na ciepłej
blasze wygasłego paleniska, to dostaje konsystencji i walorów onych
wszelkich, o które mi chodzi :-)
> Serek od kozy która zeżarła starą miotłę i szmatę od mycia podłóg też ma
> niepowtarzalny aromat.
Nie nie, nie toleruję.
> Casu marzu też dobry, tylko trzeba go jeść w
> okularach....
A to to nie wiem, co to.
--
XL
http://www.fronda.pl/a/humanizm-tez-ma-swoje-granice
,56445.html
|